(SMS/APP) 06 - 81 16 97 51

Bolwerksepoort 50,
2152 HD Nieuw Vennep


Massage

Indiase hoofdmassage

Een Indiase hoofdmassage is precies wat u nodig heeft in de dagelijkse hectiek van werken, kinderen naar school brengen, sporten, boodschappen en het huishouden.

De Indiase hoofdmasage komt voort uit de Ayurvedische leer en is een massage die zorgt voor ontspanning. Het hoofd, de nek en schouders vormen het centrum van het hele zenuwstelsel en daarmee de plekken waar stress en spanningen zich ophopen Een hoofdmassage is daarom de ideale oplossing voor ontspanning en rust.

De Indiase hoofdmassage is een massage waarbij middels verschillende massagetechnieken druk op de rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht wordt uitgeoefend. De massage vindt zittend plaats en kan met en zonder olie worden uitgevoerd. Uw kleding kunt u bovendien gewoon aanhouden.

Een behandeling van 25-30 minuten brengt het zenuwstelsel tot rust, ontspant, helpt bij hoofdpijn en migraine, versterkt het haar en bevordert de haargroei, neemt vermoeidheid weg, bevordert de doorbloedng en geeft u het gevoel te ontwaken na een diepe nachtrust.

Rug- en voetmassage

Een heerlijke rugmassage met warme aromatische oliën die vrijkomen door het branden van kaarsen met een zeer ontspannende werking als gevolg.

Na de rugmassage krijgt u nog een heerlijke voetmassage. Zeer geschikt voor koude voeten!