Gel teennagels

Schaamt u zich voor uw teennagels?

Dat hoeft niet langer! Voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan want er is een methode om lelijke teennagels te behandelen. LCN-PEDIQUE Foot-gel is een moderne cosmetische teennagelcorrectie, die fantastische resultaten geeft bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Teennagels kunnen gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat ze er weer esthetisch mooi en goed verzorgd uit zien.

Een pedique-nagel is elastisch en past zich tijdens het lopen aan de bewegingen van de nagel en voet aan, waardoor hij niet als storend wordt ervaren. Hij voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Er zijn verschillende kleuren, samen kunnen wij bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen zoals bij schimmelnagels kunnen behandeld worden zodat ze minder zichtbaar zijn.
De tijdsduur van de behandeling met LCN-PEDIQUE tot er weer gezonde nagel is gegroeid is afhankelijk van de staat waarin de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit  tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit.

Ter controle en om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 4 á 5 weken worden behandeld.

Voor meer informatie over deze unieke nieuwe methode kunt u bij mij terecht.

Behandelingen en prijzen:

Gehele behandeling (10 tenen)                                             € 55,00
Gehele behandeling afgewerkt met "French manicure"            € 65,00
Gedeeltelijke behandeling (bv alleen beide dikke tenen)          € 30,00
Gedeeltelijke behandeling afgewerkt met "French manicure"    € 35,00

Bijwerken eenmaal per 4-6 weken:

Geheel bijwerken                                                              € 35,00
Geheel bijwerken afgewerkt met "french pedicure"               € 45,00
Gedeeltelijk bijwerken                                                       € 10,00
Gedeeltelijk bijwerken afgewerkt met "french pedicure"        € 30,00


voorbeeld